Miracolele există! O americancă a supravieţuit 17 zile în sălbăticie, după ce s-a pierdut în timpul unei drumeţii în Hawaii. Desculţă şi cu un picior rupt, femeia de 35 de ani a mâncat fructe de pădure şi insecte, pentru a supravieţui.

Ca să nu îngheţe, a dormit în vizuina unui mistreţ. Familia şi prietenii se temeau că fusese răpită şi chiar ucisă, iar regăsirea ei le-a adus tuturor lacrimi de bucurie.

Articolul continua dupa recomandari

O americancă a supravieţuit 17 zile în sălbăticie, hrănindu-se cu fructe de pădure şi insecte!

După aproape 3 săptămâni de panică şi disperare, rugăciunile familiei şi prietenilor au fost răsplătite.

Tânăra a fost găsită într-o râpă, între două cascade din parcul naţional din Maui unde a dispărut pe 9 mai. Slăbită şi înfometată, cu un picior rupt, dar în viaţă.

Profesoară de yoga şi fizioterapeut, Amanda a plecat în drumeţie de una singură. Nu era prima dată când făcea asta, dar acum şi-a lăsat telefonul în maşină. S-a rătăcit şi, în timp ce căuta drumul de întoarcere, s-a afundat şi mai tare în pădure. 50 de kilometri a străbătut în total. Familia şi prietenii au crezut că a fost răpită. Au angajat o echipă privată de salvatori şi au pus la bătaie o recompensă de 50 de mii de dolari. 

Ca să supravieţuiască, femeia de 35 de ani s-a hrănit cu fructe de pădure, a dormit în nămol şi, uneori, în vizuinele animalelor, acoperită cu frunze şi muşchi de pădure. Mult mai greu a devenit după ce a alunecat într-o râpă şi şi-a fracturat un picior. Aici au găsit-o salvatorii, după o misiune tensionată.