O femeie din Statele Unite, bolnavă de diabet, a fost la un pas moarte în timpul unui zbor din New Jersey în Florida. Din fericire, câinele ei a intervenit la timp pentru a o salva. A împins-o cu labele până a trezit-o din somnul profund, după ce a simţit că femeii îi scade glicemia. 

Chiar dacă are mai puţin de 3 kilograme în greutate, Ruxx e un adevărat erou. I-a salvat viaţa stăpânei sale fără a sta o clipă pe gânduri. Cei doi se aflau într-un avion care zbura din Trenton în West Palm Beach atunci când patrupedul s-a mobilizat pentru a o salva de la moarte.

Articolul continua dupa recomandari

A fost atât de uimitor în avion. Nu s-ar fi oprit până nu mă trezeam. Simţeam de parcă săpa o groapă în picioarele mele - Britt Grogan, stăpâna cățelului

Britt Grogan suferă de o formă rară de diabet. Motiv pentru care are asupra ei în permanenţă o pompă de insulină. Aparatul medical nu e însă singura ei ancoră de salvare. Femeia are un pudel special antrenat să simtă atunci când îi scade glicemia. Nici nu de mirare, astfel, că patrupedul şi-a trezit stăpâna în avion.

Câinele i-a salvat probabil viaţa atunci când a atenţionat-o că i-a scăzut glicemia şi că trebuie să se trezeacă pentru a avea grijă de ea.

Deşi era dezorientată femeia a primit tot ajutorul cuvenit după ce patrupedul ei a trezit-o din somn. Cei doi sunt acum de nedespărţit.