O femeie aflată în comă în statul american Arizona a devenit mamă. Evenimentul bizar a atras însă atenția poliției, care tratează cazul ca pe o agresiune sexuală.

Femeia este în stare vegetativă de mai bine de 10 ani, în spitalul Hacienda Healthcare, din Phoenix, Arizona.

Articolul continua dupa recomandari

”Nimeni nu a știut”

Washington Post spune că nimeni nu a observat că este însărcinată, până în momentul în care au început contracțiile, pe 29 decembrie anul trecut.

”Din ce am înțeles, femeia ofta. Și nimeni nu înțelegea ce nu e în regulă cu ea.... Absolut nimeni din membrii personalului medical n-a știut că e însărcinată până a născut”, a dezvăluit un angajat al spitalului, sub protecția anonimatului.

Anchetă pentru agresiune sexuală

Surprinși, doctorii au alertat poliția statului Arizona, temându-se că unul dintre angajați a agresat-o sexual pe pacientă.

“Acest caz face obiectul unei anchete a poliţiei din Phoenix”, a declarat sergentul Tommy Thompson.

Potrivit televiziunii locale din Arizona, KGUN 9, bebelușul născut de femeia în comă este sănătos. Ziarul local Arizona Central spune că femeia a intrat în comă acum mai bine de 10 ani, când a fost la un pas de înec. În schimb, postul tv KGUN9, afiliat CNN, susține că accidentul ar fi avut în urmă cu 14 ani.

O asociaţie locală care militează împotriva violenţei sexuale şi domestice în Arizona, a făcut un apel la poliţie să preleveze ADN de la angajaţii clinicii pentru ca tatăl copilului să fie identificat. Deocamdată, poliția nu are un suspect.

În urma incidentului, spitalul a decis ca angajații bărbați să fie însoțiți de personal feminin atunci când intră în rezerva unei femei.