O tânără a fost reţinută de poliţia din centrul Chinei, după ce a postat un filmuleţ în care îşi plesnea fiica, un bebeluş de o lună de zile. Mama în vârstă de 22 de ani din Hengyang, provincia Hunan, s-a filmat în timp ce îşi plesneşte copilul în mod repetat şi încearcă să o sufoce.

Wei a fost reţinută de poliţie pentru că şi-a abuzat propria fiică, un bebeluş de doar o lună. Mama copilei s-a filmat în timp ce o lovea peste faţă, acoperindu-i gura. Ea le-a spus poliţiştilor că prin acest gest, spera să îl facă pe soţul său să se întoarcă acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Ea le-a spus ofiţerilor de la poliţie că se simte singură şi spera că videoclipul l-ar convinge pe soţul ei să se întoarcă acasă, potrivit poliţiei locale.

Femeia a postat videoclipul teribil care a devenit imediat viral, în rândul internauţilor complet scandalizaţi, dar s-a predat singură autorităţilor, după ce incidentul a devenit cunoscut.

“Din cauza lipsei soţului de la domiciliu, Wei s-a simţit foarte singură şi a folosit telefonul mobil ca să se filmeze lovindu-şi fetiţa. De asemenea, ea a acoperit nasul şi gura fetei cu mâna” a declarat un poliţist.

“Wei a postat videoclipul pe social media, sperând că astfel îşi va forţa soţul să se întoarcă acasă. Copilul nu este rănit” a adăugat poliţia.

Fetiţa se află acum în stare bună, în grija bunicilor ei. Ca rezultat al incidentului, ofiţerii au dat mamei o pedeapsă de 5 zile de detenţie, dar în schimb aceasta nu a fost executată, mama copilei primind consiliere psihologică.

Mama ar fi recurs la gestul extrem pentru că soţul venea acasă foarte rar, conform Daily Mail.