O femeie din Xinjiang, China, a hotărât să fure un nou-născut de la o maternitate, ştiind că soţul ei avea de gând să divorţeze pentru că pierduse mai multe sarcini şi nu putea avea copii.

Disperată să aibă un copil, femeia nu a scăpat prea uşor după ce a furat o fetiţă dintr-un spital din nord-vestul Chinei. Poliţiştii au găsit-o şi au arestat-o în aceeaşi zi. Potrivit presei chineze, aceasta nu mai putea avea copii, după ce a suferit numeroase avorturi nedorite.

Articolul continua dupa recomandari

În imagini, femeia poate fi observată cum se plimbă de-a lungul coridorului, făcându-şi curaj pentru gestul şocant. După ce a furat un bebeluş, l-a înfăşurat într-o pătură şi a plecat imediat din spital.

Personalul maternităţii a alertat imediat poliţia locală, după ce au descoperit că bebeluşul, născut abia de o zi, lipsea din pătuţ.

“Am identificat un suspect pe baza înregistrărilor spitalului. Femeia a fost văzută rătăcind pe coridorul spitalului, intrând în mod repetat în diferite secţii” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din districtul Hetian.

“De îndată ce mama copilului a adormit, suspecta i-a luat copilul şi a părăsit sediul” a continuat acesta.

Femeia a fost văzută mergând pe jos, apoi urcându-se într-un taxi de lângă spital. Autorităţile au găsit şoferul cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare.

“Am cerut şoferului să oprească imediat maşina şi să ţină cei doi pasageri în vehicul, înainte ca ofiţerii de poliţie să ajungă la faţa locului” a adăugat ofiţerul de poliţie.

Femeia le-a dezvăluit poliţiştilor că nu mai poate avea copii, din cauza mai multor sarcini pierdute.

“Soţul meu a spus de mai multe ori că va divorţa şi mă va lăsa singură pentru că nu pot avea copii. Nu am avut de ales” a declarat ea.

Fetiţa a fost înapoiată părinţilor săi, iar incidentul rămâne sub investigaţia poliţiei, conform Daily Mail.