O femeie de Washington şi-a înjunghiat în repetate rânduri iubitul, cu o sabie de tip samurai, după ce a crezut că o înşală pe Tinder. Bărbatul a surpavieţuit, dar ea riscă acum 20 de ani de închisoare pentru fapa complet necugetată.

Emily Javier l-a atacat pe iubitul ei Alex Lovell, în vârstă de 30 de ani, la casa lor din Camas, Washington. Ea a folosit o sabie de tip samurai pe care a cumpărat-o de la mall cu o săptămână mai devreme. Tânăra a recunoscut că a plănuit atacul după ce a găsit aplicaţia Tinder pe telefonul lui Alex Lovell. Femeia riscă acum o sentinţă de 20 de ani închisoare.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a declarat că a supravieţuit graţie instrucţiei sale ca jucător competiţional şi a pasiunii sale pentru filmele Kung Fu. Tânărul a declarat că el îi era credincios iubitei sale şi nu o înşela, doar că nu îi arăta foarte multă afecţiune doar pentru căe ra mult prea preocupat să se joace jocuri video. Este fericit însă că a scăpat în viaţă de “ femeia nebună cu pretenţii de samurai şi cu multă ură în inimă”.

Javier a spus poliției că l-a atacat pe Lovell cu sabia după ce a descoperit aplicația de întâlniri Tinder pe telefonul său, în plus față de alte câteva indicii care sugera că prietenul ei nu i-ar fi fost credincioasă.

Degetul din mijloc și inelarul au fost aproape retezate, dar medicii au reusit să-i refacă structura. Piciorul drept avea o tăietură, iar genunchiul stâng a suferit o lacerare care necesita o placă metalică pentru a repara oasele. Mâna dreaptă a fost pusă într-o castă. El a fost tăiat şi pe partea stângă a capului, și a avut vânătăi pe gât.

Vezi 2 imagini în Galerie

“Am încercat să îl omor pentru că mă înşela. Acesta a fost scopul meu."

Tânărul a explicat atât poliţiei, cât şi pe reţelele de socializare că a avut într-adevăr un comportament distant şi o răcire din punct de vedere sexual, în ultimele luni, deoarece şi-a petrecut aproape 12 ore în fiecare zi, antrenându-se pentru un joc competitiv “Battleground”.

"Abia am avut timp să stau cu prietena mea, să nu mai vorbim de o altă fată", a spus el.

Lovell a spus că era prea epuizat din punct de vedere fizic pentru a-i arăta lui Javier "afecțiunea" pe care o merita, dar femeia, aparent a interpretat lipsa de interes față de ea ca pe un semn că o înșela cu o altă femeie și a construit un plan pentru răzbunarea sângeroasă.

“Am văzut privirea în ochii ei și m-am speriat cumplit ", a spus el. “I-am spus că o iubesc și ea încerca în continuare să mă omoare. Trebuia să cheme poliția ori aş fi murit”.

Javier i-a ascultat rugămintea disperată și a apelat 911, spunând unui dispecer de urgență: "Tocmai mi-am înjunghiat prietenul. Cred că e mort. Trebuie să te grăbești.”

Când poliția a sosit la Camas, la Washington, acasă, l-au găsit pe Lovell înfășurat, cu răni multiple și l-au dus de urgenţă la spital, conform Daily Mail.

După arestarea ei, Javier a spus poliției că a vrut să îl omoare ca pedeapsă pentru infidelitate, după ce a descoperit aplicația Tinder de pe telefonul său, precum și fire de păr roșu în scurgerea dușului.

Cei doi aveau o relaţie de doi ani, iar Javier a declarat că nici măcar nu îi trecea prin cap să vorbească cu altcineva, pentru că îşi iubea prietena şi oricum era axat pe jocuri. Este fericit însă că şi-a dat seama la timp că… relaţia lor nu avea cum să funcţioneze.