O fată în vârstă de 23 de ani s-a culcat răcită şi nu s-a mai trezit niciodată, după ce medicii au trimis-o acasă, fără să ştie că suferă de o boală extrem de gravă.

Abigail Harris s-a simţit rău şi a mers la spital, însă după o serie de analize, medicii au trimis-o acasă, să se odihnească, fără să ştie că, în realitate, suferea de meningită fulminantă, aceeaşi boală care a ucis şi două tinere din România.

Articolul continua dupa recomandari

Abigail locuia în oraşul Cheltenham, iar în urmă cu câteva zile a mers la spital după ce a început să se simtă rău.

Medicii care au consultat-o au crezut că aceasta suferă de viroză, având în vedere că meningita are aproximativ aceleaşi simptome ca şi răceala.

Tânăra de 23 de ani s-a culcat şi nu s-a mai trezit niciodată. Mama ei a găsit-o de dimineaţă, în patul ei, fără suflare.

Fata a crezut că este doar răcită, însă în realitate avea meningităVezi 2 imagini în Galerie

Disperată, femeia a sunat la Urgenţe şi a cerut ajutorul medicilor, însă aceştia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, notează DailyMail.

Ulterior, familia tinerei a aflat că fata suferea de meningită, boală ce nu a fost diagnosticată la timp, în ciuda faptului că a mers la spital şi, pe lângă simptomele specifice răcelii, avea şi dureri foarte mari de articulaţii, un simptom specific infecţiei cu virusul meningococic.