O familie de români cu un copil, în vacanţă la Munchen, a umplut hotelul de fum şi a ajuns la spital. Cei trei au fost la un pas de moarte şi doar intervenţia celorlalţi oaspeţi ai hotelului i-a salvat. 

Trei români, mama, tată şi copilul lor, au provocat un incendiu cu o puternică degajare de fum, într-un hotel din Munchen, unde se aflau în vacanţă, scrie abendzeitung-muenchen.de. Cei trei n-au auzit nici alarma de incendiu, nici n-au simţit fumul gros care i-ar fi putut ucide, asfixiaţi. Doar vecinii din hotel au reuşit să îi trezească şi practic să îi salveze.

Articolul continua dupa recomandari

Cei trei români au ajuns la spital, fiind internaţi, intoxicaţi cu fum.

Românii şi-au cumpărat în timpul vacanţei la Munchen un scuter electric în valoare de 500 de euro, iar seara, în camera de la hotelul Weichandhof, în cartierul Obermenzing, au pus bateria acestuia în priză, la încărcat.

Peste noapte însă, bateria a luat foc şi a emanat un fum gros, declanşând alarma de incendiu. Cei trei inhalau monoxid de carbon în somn şi dacă ceilalţi clienţi ai hotelului nu ar fi făcut gălăgie la uşă, reuşind să îi trezească, ar fi murit intoxicaţi.

Pompierii au intervenit şi ei şi au estimat daunele la 2.000 de euro.