Criminalul în serie care a ucis două românce, mamă şi fiică, ar fi omorât-o şi pe fetiţa unui român. Bărbatul face mărturii cutremurătoare. De aproape un an, îşi caută familia dispărută. Pe soţia lui, o tânără din Filipine, anchetatorii au găsit-o recent fără viaţă într-un puţ, acolo unde a aruncat-o asasinul. Autorităţile bănuiesc că agresorul din Cipru ar fi ucis în total 36 de femei şi au extins ancheta în mai multe ţări.

Cu ochii în lacrimi, Adrian abia mai are putere să vorbească în faţa jurnaliştilor din Cipru. De un an, de când soţia şi fiica au dispărut, trăieşte un coşmar.

Articolul continua dupa recomandari

ADRIAN SEUCALIUC, tatăl unei fetițe dispărute: Nu pot să dorm nopţile.în mintea mea persistă întrebarea: "Unde este copilaşul, unde este copilaşul meu". Vreau să o găsesc în viaţă, nu vreau nimic altceva!

În ultimele două săptămâni a trecut prin iad. Soţia lui a fost găsită moartă pe 14 aprilie, într-o mină la 20 de kilometri de Nicosia. Sierra, unica lui fiică, este încă dispărută.

ADRIAN SEUCALIUC, tatăl unei fetițe dispărute: Nu mai sunt omul care eram. Nu mai pot să dorm nopţile sunt foarte stresat!

Criminalul a recunoscut că a ucis-o şi pe fetiţă. Le-a spus anchetatorilor că i-a băgat trupul într-o valiză pe care a aruncat-o într-un lac din apropiere de Nicosia. Iniţial, românul a fost principalul suspect.

GHEORGHE VIZITEU, prieten lui Adrian: Pe data de 5 mai el a dat-o dispărută la poliţie. Dar nu au făcut absolut nimic şi când a apărut cadavrul tot pe el l-au arestat. Au zis că el ar fi omorât-o!

ADRIAN SEUCALIUC, tatăl unei fetițe dispărute: Nu şi-au dat interesul. Nu s-au interesat de mine, nu s-au interesat de fică-mea, nu s-au interesat de nimeni!

Cadru militar şi fotograf în timpul liber, primul asasin în serie din Cipru îşi racola victimele pe reţelele de socializare. Le seducea, apoi le sugruma. Astfel ar fi cunoscut-o şi pe Livia Bunea. Fostă profesoară de franceză în Buzău, femeia a dispărut în 2016 împreună cu fiica ei de 8 ani. Pe ele, criminalul a spus că le-a aruncat într-un lac unde apa este precum acidul de baterie, sperând să le dizolve trupurile.

MARCONS TRANGOALS, salvator: Am testat calitatea apei din Lacul Roşu, iar probele au fost trimsie la Institutul de Geologie. Apa are un nivel crescut de oxidare, din acest motiv echipamentele pe care scafandrii le folosesc în mod normal nu fac faţă.

Criminalul a fost dus la audieri, iar procurorii i-au prelungit mandatul de arestare. Autorităţile cipriote încearcă să afle acum dacă mai există şi alte victime. Bărbatul a mai călătorit şi în alte ţări unde ancheta a fost extinsă.