Fiii unui miliardar celebru în Sri Lanka şi soţia unuia dintre ei se află în spatele atacurilor teroriste comise în această ţară. Însărcinată, femeia a recurs la un gest înfiorător atunci când poliţia a vrut să-i percheziţioneze locuinţa. S-a aruncat în aer. În explozie au murit cei trei copii ai săi, dar şi poliţişti. Joi au fost date publicităţii noi imagini ale atacurilor care au şocat lumea întreagă.

Camerele de supraveghere dintr-un hotel de cinci stele au surprins prima explozie care a zguduit clădirea.

Articolul continua dupa recomandari

Autorităţile promit că situaţia din Sri Lanka se linişteşte în câteva zile

Un tânăr care s-a plimbat minute bune prin mulţime s-a detonat şi a declanşat infernul.

Iar în aceste imagini poate fi văzut un alt terorist care a îndoliat Sri Lanka. S-a aruncat în aer, în restaurantul unui alt hotel de lux şi a ucis zeci de oameni.

Ruwan Wijewardene, ministrul Apărării din Sri Lanka: Le cerem oamenilor să fie vigilenţi, dar cred că în câteva zile vom avea situaţia sub control 

Nouă terorişti au fost identificaţi până acum.

Doi dintre cei nouă terorişti din Sri Lanka, fiii unui miliardar

Doi dintre ei sunt fiii lui Mohammad Yusuf Ibrahim, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Sri Lanka.

Şi-a construit averea datorită comerţului cu mirodenii. Şi chiar a fost decorat de şeful statului.

Bărbatul este acuzat că şi-a ajutat cei doi băieţi să comită atentatele.

Soţia unuia dintre terorişti s-a aruncat în aer cu tot cu copiii ei

Unul dintre ei este considerat "creierul" atacurilor. Ca să apere secretele operaţiunii, soţia lui s-a aruncat în aer cu toţi cei trei copii.

Ruwan Wijewardene, ministrul Apărării din Sri Lanka: Nu pot spune deocamdată dacă a fost antrenată în acest sens. Dar s-a sinucis, aruncându-se în aer.    

Teroriştii implicaţi în atentate erau supravegheaţi de serviciile de informaţii, a confirmat premierul din Sri Lanka, dar nu ar fi existat suficiente dovezi împotriva lor pentru a fi arestaţi.