Scandal fără precedent pe aeroportul din Miami. O familie întreagă a fost dată jos din avion din motive de igienă. Pasagerii s-au revoltat şi susţin că au fost discriminaţi. Mai mult, au dat în judecată compania aeriană.

Yehuda Adler a trecut prin ceea ce mulţi ar considera o călătorie de coşmar. El şi familia lui au fost daţi afară dintr-un avion al companiei American Airlines şi li s-a spus că este din cauza mirosului neplăcut. 

Articolul continua dupa recomandari

Aşa a motivat compania aeriană decizia echipajului de a-i debarca pe soţii Adler şi pe fiica lor de nouă luni. Cei trei se îmbarcaseră în cursa Miami-Detroit, dar s-au trezit întorşi pe aeroport.

Yossi Adler este convins că a fost discriminat din motive religioase.

Yossi Adler, pasager American Airlines: Managerii treceau pe lângă mine, ţinându-se de nas şi spuneau: "Miroase urât!". Cineva a venit apoi la mine şi mi-a spus: "Ce? Din cauza religiei tale nu ai voie să faci duş?". Şi i-am spus: "Poftim?"

Familia a dat în judecată compania aeriană pentru defăimare, stres emoţional şi discriminare. 

"Dacă erau nevoiţi să-i mute în altă parte a avionului pentru a nu-i deranja pe ceilalţi, asta ar fi trebuit să facă în primul rând. Trebuia să-i mute! Nu aveau dreptul să-i dea afară", spun alţi pasageri.

Până acum, familia bărbatului de 36 de ani din Michigan a primit din partea companiei o noapte de cazare, o masă şi locuri la următoarea cursă spre casă. A doua zi dimineaţă, când igiena nu a mai fost o problemă.