Opt persoane, între care patru copii, au murit într-o explozie de gaze, care a distrus o casă, în Polonia. Victimele sunt membrii a două familii, spun pompierii.

Explozia s-a produs miercuri seară în Szczyrk, o staţiune montană din sudul Poloniei. O casă a sărit în aer în urma unei scurgeri de gaze şi a fost distrusă complet.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit echipelor de intervenţie, în imobil locuiau 9 persoane, care erau membri a două familii. La momentul deflagraţiei, unul dintre locatari nu era acasă.

Celelalte 8 persoane care erau înăuntru nu au avut nicio şansă. Cadavrele lor au fost recuperate în urma unei ample operaţiuni desfăşurate de pompieri şi poliţişti, la care au participat aproximativ 200 de oameni.

Printre victime sunt şi 4 copii ai celor două familii. La locul tragediei au venit şi specialişti ai companiei de gaze, care fac verificări pentru a descoperi cauzele scurgerii ce a dus la dezastru. Ei nu exclud varianta ca scurgerea să fi fost provocată de lucrările la o construcţie din apropiere, care ar fi putut avaria conducta de gaze.