Emily Ratajkovski a fost arestată la Washington, la un protest faţă de nominalizarea la Curtea Supremă a SUA a unui judecător acuzat de molestare sexuală. Modelul s-a aflat printre cei peste 300 de demonstranţi săltaţi de poliţia americană.

Emily Ratajkovski s-a aflat printre vedetele protestului de la Washington, de la Capitoliu. Manifestaţia a fost organizată împotriva nominalizării de către Donald Trump la Curtea Supremă a judecătorului Brett Kavanaugh, care e acuzat însă că în adolescenţă a molestat mai multe tinere. La protest, alături de Ratajkowski au mai fost actriţa de stadup comedy Amy Schumer, dar şi actriţa Amber Heard.

Articolul continua dupa recomandari

Pe contul său de Instagram, Emily Ratajkowski a dezvăluit că a fost săltată de poliţie.

"Astăzi am fost arestată în timp ce protestam faţă de nominalizarea la Curtea Supremă a lui Brett Kavanaugh, un bărbat acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală. Bărbaţii care rănesc femeile nu mai pot fi puşi în funcţii de putere. Confirmarea lui Kavanaugh ca judecător al Curţii Supreme a Statelor Unite e un mesaj pentru femeile din această ţară, că ele nu contează. Cer guvernului să ia cunoştinţă, să respecte şi să sprijine femeile la fel de mult ca şi pe bărbaţi", a scris modelul pe Instagram.

Emily Ratajkowski la protestul de la CapitoliuVezi 2 imagini în Galerie

Peste 300 de persoane au fost reţinute de poliţie. Iniţial, protestul a fost organizat pe scările Capitoliului, sediul Congresului SUA. Protestatarii au forţat însă intrarea în clădire, iar atunci au fost operate arestările. Amy Schumer a fost şi ea reţinută.