Presa din Italia a făcut public numele bărbatului arestat pentru uciderea Nicoletei Vasilica Neata, o tânără româncă în vârstă de 31 de ani, care a sfârşit într-un mod groaznic. 

Italianul de 34 de ani din Savignano, provincia Forlì-Cesena, se numeşte Raffaele Esposito. El este acuzat că a omorât-o pe româncă în noaptea de 29 spre 30 august.

Articolul continua dupa recomandari

Nicoleta Vasilica Neata a fost asasinată, arsă de vie la Modena, în Emilia-Romagna, rămăşiţele carbonizate ale fetei fiind găsite între trei caucicuri, aruncate în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Vezi 6 imagini în Galerie

Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Vezi 6 imagini în Galerie

După ce a ucis-o şi incendiat-o pe românca de 31 de ani, Raffaele Esposito, bucătar de meserie, a mers să joace video poker. 

"Pentru a-i astupa gura, a folosit haine pentru copii", spun anchetatorii, potrivit Quarto Grado.

Vezi 6 imagini în Galerie

În decursul a doar 10 zile, italianul de 34 de ani a ucis-o pe Nicoleta, a abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18.

"Un maniac gata să ucidă din nou!", au declarat anchetatorii.

Criminalul româncei este însurat şi are două fetiţe

Raffaele Esposito îşi căuta victimele printre femeile slabe.

Într-unul dintre cazuri, s-a dat drept carabinier, având intenția să răpească o un tânără de 18 ani, în plină zi. A fost prins datorită sistemului GPS al maşinii şi a unei camere video. 

Vezi 6 imagini în Galerie

Quarto Grado, program TV italian care se ocupă cu prezentarea cazurilor de cronică neagră din peninsulă, scrie că bărbatul de 34 de ani este originar din Napoli, însă acum trăiește împreună cu familia la Savignano, provincia Forlì-Cesena. Este însurat şi are două fetiţe.

Italianul a ajuns în închisoare în 6 septembrie. În spatele gratiilor, omul a mărturisit că este protagonistul altor crime oribile, însă a negat că el a ucis-o pe românca de 31 de ani.