Marea Britanie are un nou prinţ! Kate Middleton a adus pe lume un băiat, în această după-amiază. Este al treilea copil al său cu Prinţul William. Şi s-a născut chiar în ziua în care fratele său mai mare, George, îşi sărbătoreşte onomastica.

Ducesa de Cambridge a rezervat o aripă privată a unei maternităţi în care o noapte de spitalizare porneşte de la şase mii de lire sterline. Acum, marea necunoscută rămâne numele bebeluşului regal.

Articolul continua dupa recomandari

Crainicul oraşului a anunţat venirea pe lume a micului prinţ de la Buckingham. O tradiţie păstrată încă din vremuri medievale. 

Băieţelul s-a născut după un travaliu de cinci ore şi a avut o greutate de 3 kilograme şi 800 de grame. Prinţul William nu a vrut să rateze primele momente din viaţa fiului său. Aşa că a stat, alături de Kate, în sala de naşteri.  

În faţa spitalului Saint Mary, din centrul Londrei, entuziasmul este uriaş. Jurnaliştii veniţi din lumea întreagă, dar şi fanii familiei regale britanice abia aşteaptă să-l vadă pe al şaselea strănepot al reginei. 

De dimineaţă, puţin după ora locală 8:00, prinţul William şi-a dus soţia cu maşina la spitalul unde s-au născut şi ceilalţi doi copii ai lor. Câteva minute a durat drumul de la Palatul Kensington până la maternitate.

Pentru regina Elisabeta a doua, aşteptarea s-a sfârşit cel mai repede. Ea a aflat vestea înaintea tuturor. 

Nici casele de pariuri nu pierd vremea. Cel mai vehiculat nume pentru fratele prinţilor George şi Charlotte este Arthur.  

Mai activă şi mai relaxată în timpul celei de-a treia sarcini, ducesa de Cambridge a fost înconjurată de o echipă de specialişti formată din 20 de persoane.

Ginecologul său şi-a amânat pensionarea, ca să-l poată aduce pe lume pe cel de-al treilea bebeluş regal.