O adolescentă de 16 ani din Specchia, Lecce (Italia), dată dispărută pe 3 septembrie, a fost găsită moartă, logodnicul acesteia, în vârstă de 17 ani, fiind anchetat sub acuzația de omucidere, scrie presa italiană.

Potrivit site-ului www.corriere.it, în dimineața zilei de 3 septembrie, cei doi tineri au fost filmați, de o cameră de supraveghere, în timp ce se îndreptau spre mașina tânărului, un Fiat 500.

Articolul continua dupa recomandari

De atunci, nu s-a mai știut nimic de fată, prietenul acesteia declarând că a lăsat-o în apropierea unui teren de sport din localitate.

Din cauza comportamentului său suspect, polițiștii au început să-l interogheze, iar, în final, tânărul a cedat și a recunscut că a ucis-o pe adolescentă și i-a ascuns cadavrul într-o zonă rurală, la Castignano di Leuca, în apropiere de Capo di Leuca.

Fata a fost găsită acoperită cu niște bolovani, însă motivul crimei nu a fost încă dezvăluit.

În acest caz este anchetat și tată tânărului.

Cei doi tineri se logodiseră pe data de 11 august, iar dovezile lor de iubire erau postate frecvent pe pagina de Facebook a fetei.

Însă, pe data de 23 august, în ultimul ei mesaj pe Facebbok, tânăra a distribuit un mesaj legat de violența în dragoste.