O femeie de 45 de ani care a ucis doi copii, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe 5 martie, pe o stradă din Brooklyn, și-a luat viața, ea lăsând un bilet de adio în care spunea că "nu mai poate să continue să trăiască", scrie Daily Mail.

Pe 5 martie, Dorothy Bruns, o femeie care suferea de scleroză multiplă și care n-ar fi trebuit să conducă, a suferit o criză în timp ce conducea o mașină marca Volvo pe strada din Park Slope, Brooklyn.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Apăsând pedala de accelerație, femeia a intrat cu viteză într-un grup de patru persoane: Ruthie Ann Blumenstein, o actriță de pe Broadway, însărcinată în 39 de săptămâni, care era însoțită de fiica ei de patru ani, Abigail Blumenstein, și Laura Lew, care era însoțită de fiul ei de un an, Joshua Lew.

Vezi 6 imagini în Galerie

Foto: Actrița Ruthie Ann Blumenstein și fiica ei, Abigail (stânga), Laura Lew și fiul ei, Joshua (dreapta)

Cei doi copii au murit pe loc, iar Ruthie Ann Blumenstein a pierdut sarcina din cauza rănilor suferite.

Vezi 6 imagini în Galerie

Dorothy Bruns a fost acuzată de omor prin imprudență și conducerea nesăbuită, ea riscând 15 ani de închisoare. În septembrie, ea a fost eliberată pentru o cauțiune de 75.000.

Vezi 6 imagini în Galerie

Joi, femeia de 45 de ani a fost găsită moartă, înconjurată de pastile pentru tratarea depresiei și a bolii de care suferea, dar și un bilet de adio.

"Nu mai pot face asta. Nu mă resuscitați", a scris femeia în bilet.