Aproape că nu există zi fără un scandal la Casa Albă. De această dată a venit rândul fostulului avocat al preşedintelui american să îi facă zile negre lui Donald Trump. Michael Cohen ar deţine o înregistrare în care Trump vorbeşte despre plata către un fost model Playboy. Deşi liderul de la Casa Albă a preferat să păstreze tăcerea, actualul avocat al preşedintelui a confirmat existenţa acestei înregistrări.

Donald Trump a preferat să păstreze tăcerea şi a evitat întrebările reporterilor.

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu trei luni fostul model Playboy implicat în scandal şi-a cerut scuze publice faţă de prima doamnă, Melania Trump, inflamând şi mai mult spiritele la Casa Albă.

Existenţa acestor înregistrări ridică semne de întrebare în legătură cu tacticile folosite de Trump pentru a-şi ţine viaţa personală şi afacerile departe de opinia publică.

Dezvăluirea bombă a fost făcută de către agenţii FBI. Aceştia au găsit înregistrarea în timpul percheziţiilor la biroul fostului avocat al preşedintelui, Michael Cohen. Fostul confident al lui Donald Trump a înregistrat, în secret, o convorbire între Trump şi un fost model Playboy, Karen McDougal, care susţine că ar fi avut o aventură cu acesta înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.