Donald Trump este implicat într-un nou scandal de spionaj. Preşedintele ales ar fi fost spionat de Moscova ani buni, iar printre informaţiile compromiţătoare pe care ruşii le-ar avea se numără şi imagini în care Trump face sex cu prostitutate.

Clipul în care Donald Trump întreţine relaţii sexuale cu prostituate ar fi cea mai compromiţătoare probă din dosarul întocmit de spionii ruşi. Imaginile, spune New York Times, ar fi din 2013, din timpul unei vizite la Moscova a miliardarului şi ar fi fost filmate clandestin. Deşi slab susţinute de dovezi, informaţiile sunt considerate credibile, mai ales după zecile de acuzaţii de agresiune sexuală cu care Trump s-a confruntat în timpul campaniei electorale. 

Articolul continua dupa recomandari

Presupusul dosar de 35 de pagini ar conţine şi informaţii despre tranzacţiile financiare ale mogulului şi mai ales despre relaţiile lui Trump cu Kremlinul. O prietenie ce ar dura de ani buni. În faţa acuzaţiilor, preşedintele ales a răspuns pe reţelele sociale.

Campania condusă de Rusia a avut drept scop să scadă încrederea publicului în procesul democratic, să o denigreze pe Hillary Clinton şi să afecteze alegerea ei şi câştigarea preşedinţiei. Putin şi guvernul rus au arătat o preferinţă clară pentru preşedintele ales Trump!

O copie a raportului de 35 de pagini întocmit de un fost agent de contraspionaj britanic i-a fost prezentată zilele acestea lui Donald Trump, preşedintelui în funcţie Barack Obama şi mai multor membri ai Congeresului. Moscova a dezminţit informaţiile.