Niciun cuplu nu a divorţat la Casa Albă. Melania şi Donald Trump ar putea stabili o premieră. Cei doi ar fi semnat actele în 2016 doar că au decis să rămână împreună de ochii lumii până la finalul mandatului prezidenţial. Dezvăluirea îi aparţine unei scriitoare americane şi este întărită de mărturii ale apropiaţilor cuplului. Unul dintre ei susţine că prima doamnă ar avea chiar un iubit, iar liderul american ştie!

"Este cel de-al patrulea Bal al Guvernatorilor la care particip împreună cu Prima Doamnă şi vreau să îi mulţumesc pentru că a făcut o treabă atât de bună în ceea ce priveşte decorul. Se străduieşte foarte mult să fie totul perfect şi vreau să îi mulţumesc", a spus Donald Trump.

Articolul continua dupa recomandari

În faţa camerelor par să întruchipeze cuplul perfect. Umăr la umăr, aseară, la Balul Guvernatorilor, au fost, din nou, fără cusur. În spatele uşilor închise însă -  primul cuplu al Americii ar fi istorie. Monica Byrne, o scriitoare din Statele Unite, susţine chiar că Melania are o relaţie extraconjugală, cu binecuvântarea preşedintelui. 

Hank Siemers, şeful securităţii de la magazinul Tiffany's, din New York, i-a furat inima fostului model şi tot el ar fi motivul pentru care Melania nu s-a mutat la Casa Albă în primele şase luni de mandat ale fostului magnat. Oficial, însă, Melania a rămas în New York pentru ca Baron să termine anul şcolar. Şi cu gândul la preşedinte.

"Ce ţi-a plăcut la Donald Trump atunci când l-ai cunoscut, de ce te-ai îndrăgostit de el? Mintea lui. Mintea lui uimitoare. Faptul că este foarte inteligent, foarte şarmant, are o energie uimitoare. Avem o relaţie minunată", spunea Melania Trump.

În ultimii patru ani, presa de peste Ocean a surprins în repetate rânduri momente tensionate între cei doi soţi. Un fost angajat al Casei Albe merge însă şi mai departe şi susţine chiar că Melania şi Donald Trump ar fi semnat actele de divorţ dinaintea alegerilor. Asta ar explica şi lipsa de reacţie a fostului model atunci când presa a dezvăluit aventura extraconjugală a lui Donald Trump cu actriţa de filme pentru adulţi, Stormy Daniels.    

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite: Sunt mamă şi Primă Doamnă şi am lucruri mult mai importante la care trebuie să mă gândesc. Ştiu că oamenilor le place să speculeze şi presei îi place să lanseze zvonuri despre mariajul nostru şi înţeleg 

Potrivit presei de scandal de peste Ocean, Donald şi Melania Trump s-au înţeles să rămână căsătoriţi de ochii lumii până la finalul mandatului sau mandatelor republicanului. Cei doi s-au logodit în 2004, iar nunta a urmat un an mai târziu. Donald Trump a mai fost căsătorit de două ori, relaţii din care are patru copii. Baron, în vârstă de 13 ani, este al cincilea moştenitor al imperiului Trump.