Un moment inedit s-a consumat la o conferință de presă la Casa Albă. Donald Trump a început să facă glume în fața jurnaliştilor, despre cum ar reacționa în cazul în care ar bea alcool.

Donald Trump a început să facă glume pe un subiect extrem de serios, cel al propunerii sale de judecător la Curtea Supremă, Brett Kavanaugh, acuzat că, în adolescență, ar fi molestat 3 tinere, fiind sub influența alcoolului. Președintele SUA a ținut să-i ia apărarea lui Kavanaugh făcând glume.

Articolul continua dupa recomandari

”Eu nu beau. Pot spune cu sinceritate că n-am băut o bere în viața mea! Ok, e adevărat, e una dintre puținele mele calități. Nu beau! De fiecare dată când cineva vrea să-mi ofere, spun că n-am băut niciodată un pahar de alcool. N-am băut niciodată alcool, indiferent de motiv! Poți să îți imaginezi cum aș fi fost dacă aș fi băut? Ce dezastru aș fi fost! Eram cel mai praf din lume! Dar nu am băut niciodată!”, a spus Donald Trump reporterului CNN.

În aceeași conferință de presă, Donald Trump a ținut să critice presa pentru că l-ar ataca în continuu.

”Ok, cred că presa m-a tratat într-un mod incredibil de incorect. De fapt, după ce am fost ales președinte, mi-am spus că, gata, presa se oprește. Acum, mă vor trata, în sfârșit, corect! Dar au fost mai rău! Iar acum sunt mai rău ca niciodată! Sunt loco (nebuni – n.r.)! Am folosit acest termen pentru că am încheiat un acord cu Mexicul!”, a mai spus Trump.

Donald Trump a făcut această conferință de presă de la Casa Albă pentru a anunța încheierea unui nou acord comercial cu Mexic și Canada. Înțelegerea va înlocui acordul de liber schimb NAFTA.