Comunitatea din Montalbano, Italia, este în doliu după accidentul mortal în care şi-a pierdut viaţa o tânără mamă româncă, lovită pe trotuar de un şofer în vârstă de 80 de ani.

Carmen îşi ducea fiul de 6 ani să se joace la un prieten, moment în care un bătrân a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, lovind-o mortal pe româncă. Băieţelul de 6 ani a scăpat ca prin minune, nevătămat. 

Articolul continua dupa recomandari

Doliu după moartea unei românce, la Montalbano

Drama a înfuriat comunitatea din Montalbano, unde tânăra de 38 de ani locuia împreună cu familia ei și devenise deja parte importantă a comunităţii. Proprietarii restaurantului Amati, în faţa căruia s-a produs accidentul, s-au declarat sfâșiați de tragedie şi chinuiți de durere, pentru că au cunoscut-o foarte bine pe Carmen și chiar o așteptau în acea după-amiază. Potrivit acestora, românca își ducea fiul să se joace chiar cu nepotul lor, în momentul în care a fost lovită de maşină.

Un accident mortal a avut loc în Santarcangelo, districtul Montalbano, pe via Sogliano, unde o femeie de 37 de ani, de naționalitate română, Carmen Manuela Porcos, a fost spulberată de un suv Nissan, informează newsrimini.it.

Tânăra mămică era cu fiul ei de 6 ani de mână şi mergeau amândoi pe marginea drumului, când din motive încă neelucidate, a fost lovită în plin de suv-ul Nissan condus de un bătrân în vârstă de 80 de ani, care a mai lovit încă 4 maşini parcate, înainte să oprească.

Românca a murit pe loc, sub ochii fiului său, care a scăpat ca prin minune nevătămat.