Doi vecini, furioşi unul pe celălalt s-au luat la ceartă de la primele ore ale dimineţii şi au început să arunce cu scânduri peste gard, sperând că, la un momentdat, unul se va răni. 

Clipul, filmat în Marea Britanie surprinde doi bărbaţi în timp ce îşi aruncă unul spre celălalt scânduri de lemn, extrem de furioşi, încercând, cu greu din cauza înălţimii gardului, să îşi rănească fiecare oponentul. 

Articolul continua dupa recomandari

La un momentdat, o femeie, probabil iubita sau ruda unuia dintre vecini intervine, aşezându-se “între” ei, încercând să oprească disputa.

Ea stă cu brațele ridicate în aer într-o încercare aparentă de a calma situația, dar este aproape lovită cu o scândură care zboară în timp ce se îndreaptă spre interior.

Femeia se alătură apoi în bătălia bizară și aruncă o placă înapoi peste gard înainte de a se retrage. Câteva momente mai târziu, ea reapare cu o mătură, pe care o aruncă peste gard și în casa adversarului ei.

După mai multe încercări, ambele părți se opresc, deoarece argumentul se încheie.

Videoclipul, postat pe Twitter sa devenit imediat viral. Nu se știe de la ce a început scandalul sau unde în Marea Britanie a fost filmat scena, conform Daily Mail.