Doi şoferi români de TIR sunt căutaţi în Germania, după ce au provocat accidente şi au dispărut de la locul faptei. Unul dintre ei a fost implicat într-un accident în care un Porsche de 70.000 de euro a fost distrus.

Miercuri, pe B42, aproape de Neuwied, un camion românesc a intrat fără să se asigure în depăşirea altui camion, trecând brusc pe banda a doua. Din spate venea cu viteză un Porsche care a încercat să evite impactul,d ar a intrat în camionul care era depăşit.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul român şi-a continuat drumul fără de parcă în spatele lui nu s-ar fi întâmplat nimic. Numai că totul a fost filmat cu o cameră de bord de pe o maşină care circula pe banda unu, în spatele camioanelor. Poliţia a identificat plăcuţele de înmatriculare şi caută de 4 zile şoferul român.

Un alt camionagiu român a provocat un accident vineri, pe drumul naţional 548, între Eschershausen și Relliehausen. A tăiat curba şi a fost la un pas de un dezastru, pentru că din faţă venea tot un TIR de 40 de tone. Ca să evite impactul, şoferul german a intrat efectiv în şanţ.

A reuşit totuşi să observe numerele camionului românesc şi poliţia a identificat şoferul, un român de 29 de ani, da rnu l-a găsit încă.