Doi români din Anglia au batjocorit o femeie, în propria casă, pentru a sărbători ziua de naştere a unuia dintre ei. Pentru fapta lor, cei doi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Claudiu Ivaşcu, în vârstă de 23 de ani, şi Nicolae Mihai, de 22 de ani, au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 20 de ani de închisoare.

Articolul continua dupa recomandari

Decizia a fost luată de Colchester Crown Court, după ce cazul românilor a fost judecat timp de aproape doi ani.

Fapta pentru care cei doi îşi vor petrece mult timp în spatele gratiilor s-a produs pe 14 aprilie 2017, în oraşul Colchester, chiar în ziua în care Ivaşcu a împlinit 22 de ani.

Cei doi români au băut împreună pentru a sărbători ziua de naştere a lui Ivaşcu, iar la un moment dat, cei doi s-au hotărât să batjocorească o femeie, chiar în casa ei, în timp ce copiii acesteia dormeau în camerele de la etaj.

Batjocorită în propria casă de cei doi români

Ivaşcu şi Mihai se pare că o cunoşteau pe femeie şi astfel au mers la ea acasă, în miezul nopţii, pentru a-i oferi bani contra unor relaţii intime.

Femeia i-a refuzat, motiv pentru care cei doi au atacat-o şi au batjocorit-o pe rând.

Potrivit jurnaliştilor metro.co.uk, la un moment dat, în timpul comiterii infracţiunii, unul dintre copiii victimei a coborât pe scări, la parterul locuinţei şi i-a văzut pe cei doi agresori români.

Unul dintre români a strigat către copil, iar acesta s-a întors în dormitorul de la etaj.

După ce au batjocorit-o pe femeie, cei doi români s-au întors acasă şi s-au culcat, fiind ulterior reţinuţi de poliţia alertată de victimă.