Un bărbat din Statele Unite a supravieţuit miraculos după ce a avut inima oprită timp de 45 de minute. Omul se afla într-un restaurnat în clipa în care a intrat în stop cardiac. La doar câteva secunde de la primul apel de urgenţă, doi poliţişti au ajuns la faţa locului şi au început manevrele de resucitare. Cei doi au reuşit să îi ofere primul ajutor până la sosirea ambulanţei. Eroii, sunt acum de părere că sincronizarea lor nu a fost o pură coincidenţă.

John Ogburn se afla la un pas de moarte. Doctorii nu îi dădeau şanse. Spre surprinderea tuturor însă, bărbatul a supravieţuit. Iar îngerii lui păzitori au fost doi poliţişti.

Articolul continua dupa recomandari

"Întâmplător, fusesem trimis pentru un al doilea accident în aceeaşi parcare din Cotwswold.", povestește unul dintre agenți, Nikolina Bajic.

Nikolina se afla chiar în apropiere de parcarea restaurantului în clipa în care a primit telefonul de urgenţă. La locul incidentului se afla deja colegul ei Guiler, care începuse manevrele de resuscitare.

Până la sosirea ambulanţei, cei doi poliţişti împreună cu o asistentă au încercat să îl salveze.

Cei doi eroi sunt de părere că sincronizarea lor, de a se afla în apropierea restaurnatului fix la acel moment, nu este o simplă întâmplare.

John Ogburn nu avea probleme cu inima. Bărbatul ţinea o dietă sănătoasă şi făcea sport zilnic. Chiar şi aşa doctorii nu îşi pot explica cum bărbatul a supravieţuit după ce a avut inima oprită timp de 45 de minute.