Cuplul prezidenţial francez Emmanuel şi Brigitte Macron au fost primiţi de Donald şi Melania Trump pentru un dineu la Mount Vernon, reşedinţă istorică a lui George Washington.

Emmanuel și Brigitte Macron efectuează zilele acestea o vizită de stat în Statele Unite, iar soții Trump le sunt gazde pe parcursul celor trei zile. 

Articolul continua dupa recomandari

Cu această ocazie, Melania Trump a organizat în State Dining Room prima sa cină de stat de când soțul ei a preluat mandatul de președinte.

S-a întâmplat aseară, la dineu participând cele două cupluri prezidențiale alături de 130 de invitați.

Melania Trump a uluit şi de această dată asistenţa, făcându-şi intrarea într-o rochie semnată Chanel, lucrată manual, brodată cu cristale şi paiete, scrie Washington Post.

Ţinuta primei doamne a SUA şi efortul depus de aceasta pentru organizarea dineului au fost lădate de soţul ei, Donald Trump, în timpul unui toast.

"În cinstea incredibilei Prime Doamne a Americii! Îţi mulţumesc pentru această seară de neuitat!", a exclamat Trump.

Brigitte și Melania au vizitat o expoziție a lui Cezanne

Tot ieri, cele două prime doamne au avut, marți, o “escapadă culturală”, vizitând National Gallery of Art din Washington. Brigitte Macron și Melania Trump au vizitat o expoziție a lui Cezanne.

Timp de o jumătate de oră, cele două soții de președinți, au vizitat o expoziţie dedicată pictorului Paul Cezanne, care grupează 60 de portrete. Ele au fost printre cei 3.000 de vizitatori care calcă zilnic pragul expoziției.

Melania Trump şi Brigitte Macron, purtând ţinute vestimentare albe şi pantofi cu tocuri foarte înalte, au vizitat mai multe săli ale muzeului american, însoţite de curatorii expoziţiei, Mary Morton şi Franklin Kelly.

La primirea oficială, cele două prime doamne au ales să poarte ținute complet albe. Melania Trump a purtat o fustă până peste genunchi cu un sacou alb asimetric și pălărie de aceeași culoare. Brigitte Macron a optat pentru un deux-piece alb cu inserții negre în zona nasturilor și la buzunarele rochiei.