Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul româncei ai cărei gemeni au fost loviți cu ciocanul de tatăl lor indian, unul dintre ei pierzându-și viața.

În martie anul acesta, indianul Bidhya Sagar Das, în vârstă de 33 de ani, şi-a lovit copiii gemeni pe care îi avea cu Cristinela Datcu, o româncă originară din Galați, cu ciocanul în cap. În urma atacului cumplit, băiețelul Gabriel, în vârstă de 16 luni, și-a pierdut viața, în timp ce sora lui a suferit traume îngrozitoare.

Articolul continua dupa recomandari

Tragedia s-a petrecut în cartierul Finsbury Park, din Londra, unde locuiau cei doi.

Potrivit Daily Mirror, în aceste zile a avut loc audierea pentru stabilirea sentinței în cazul tatălui criminal, iar informațiile apărute în urma mărturiilor sunt de-a dreptul tulburătoare.

Bărbatul și-a atacat cu un ciocan cei doi prunci în timp ce Cristinela făcea duș, după ce el îi promisese că vor petrece "o noapte de neuitat". Bidhya Sagar Das i-a făcut un masaj la picioare Cristinelei, iar apoi aceasta a plecat la duș.

Auzind plânset de copil, femeia a ieșit de la duș și a descoperit o scenă desprinsă din filmele de groază, potrivit afirmațiilor procurorului Zoe Johnson.

Gabriel era acoperit de sânge și suferise multiple fracturi la cap. Băiețelul a fost declarat mort în acea noapte. Sora lui a suferit "traume îngrozitoare", însă a supraviețuit cumplitului atac.

După ce l-a ucis pe Gabriel, Bidhya Sagar Das a fugit și a aruncat ciocanul într-un sac de nisip, el fiind găsit de poliție după aproximativ 24 de ore.

Presa britanică publică, în martie, o imagine care surprinde momentul dramatic în care Cristinela Datcu ţipă disperată pe străzile Londrei după ajutor. Fotografia a fost făcută de vecinii femeii, care au auzit-o cum țipă după ajutor.

Potrivit depozițiilor martorilor, partenerul indian al Cristinelei era de o gelozie feroce.

Un prieten al acestuia susține că Das i-ar fi mărturisit că "o va ucide pe Cristinela deoarece aceasta îl înșeală cu alți bărbați".

Românca era terorizată de indian, care o suna în permanență la locul de muncă, un hotel unde ea lucra pe postul de cameristă, iar el era recepționer, pentru a o verifica, sau venea inopinat acasă și îi cerea să-l scoată pe bărbatul pe care îl ascunde în dulap.

"Paranoia îl făcea să sune în permanență la locul de muncă, pentru a o verifica. Aleori, pleca din schimbul de noapte pentru a o vedea pe doamna Datcu și pentru a vedea dacă nu ascunde vreun bărbat prin dulapuri. Situația era atât de gravă că, la un moment, într-o noapte, bărbatul a luat o șosetă de-a lui cu care a legat chiloții lui de ai partenerei pentru ca aceasta să nu poată pleca de lângă el, fără ca el să știe", a declarat procuroarea.

De asemenea, bărbatul își lăsa telefonul acasă, pentru a înregistra tot ce făcea românca atunci când rămânea acasă.

Luna trecută, Das a predat vinovat pentru uciderea lui Gabriel, însă a negat responsabilitatea în tentativa de omucidere a fetiței.