Actorul scoţian Bradley Welsh, cunoscut în special pentru rolul jucat în T2 Trainspotting, a murit la 48 de ani, după ce a fost împuşcat mortal în faţa casei sale din Edinburgh, miercuri seara.

Welsh era cunoscut drept un interlop local. El de altfel apăruse şi în mai multe documentare care promovau lumea interlopă scoţiană.

Articolul continua dupa recomandari

Actorul Bradley Welsh, împuşcat în cap pentru dispariţia unor droguri

Între timp, noi detalii incredibile despre moartea sa au ieşit la iveală.

Conform Daily Mail, Welsh a plătit cu viaţa dispariţia a cinci kilograme de droguri, trei kilograme de heroină şi două kilograme de cocaină.

Marfa era evaluată la 150.000 de euro, iar Welsh o ţinea pentru un traficant renumit. Însă drogurile au dispărut inexplicabil, iar actorul a fost pedepsit în cel mai aspru mod posibil pentru pierdere.

Iubita şi fata actorului Bradley Welsh nu au auzit execuţia

Iubita şi fata lui Welsh erau în casă, în momentul în care starul a fost executat, dar nu au auzit împuşcătura.

În schimb, un vecin a încercat să-l resusciteze pe actor, dar fără folos.

Deocamdată asasinul nu a fost descoperit, dar poliţiştii britanici consideră că a fost opera unui criminal plătit.

Actorul Bradley Welsh şi-a petrecut ultimele ore în sala de box

Welsh şi-a petrecut după-amiaza de joi în Holyrood Boxing Gym. Apoi s-a urcat în maşină şi s-a îndreptat spre casă, dar nu a mai ajuns alături de cei dragi.

O sursă din lumea interlopă scoţiană a povestit, pentru sursa amintită, că "aceste grupări sunt extrem de agresive. Nu contează cine eşti şi de cât respect te bucuri. Dacă ceva nu merge cum trebuie, plăteşti".