Detalii cumplite despre moartea Gabrielei, românca ucisă de soţ, în Austria, au apărut vineri în presă. "În faţa copiilor!", susţin apropiaţi ai familiei că s-a petrecut totul. Autopsia femeii de 42 de ani a scos la iveală monstruozitatea crimei.

Poliţia austriacă a oferit vineri noi detalii despre uciderea Gabrielei, o româncă de 42 de ani originară din Timişoara, soţul ei, Nicolae T. fiind cel care i-a luat viaţa, în casa lor din Ybbs. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager, citat de noen.at, femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. 

Articolul continua dupa recomandari

Cuţitul a fost găsit la locul faptei, iar românul cu cetăţenie austriacă a fost arestat. El a refuzat să facă declaraţii şi abia joi seara a recunoscut crima. A spus că a fost înebunit de gelozie.

Cuplul are doi copii cu vârste de 16 și 18 ani. Ambii erau acasă la momentul crimei. Fiul de 16 ani a sesizat poliția din Ybbs, iar apropiaţi ai familiei care au contactat redacţia Observator spun că de fapt cei doi adolescenţi au fost de faţă în momentul uciderii mamei lor.

Vineri au fost anunţate şi rezultatele preliminare ale autopsiei. Potrivit lui Leopold Bien, purtătorul de cuvânt al parchetului public din St. Pölten, femeia a suferit "numeroase răni înjunghiate în zona superioară a corpului și a gâtului". 

Fără să o spună direct, raportul confirmă versiunea apropiaţilor, care spun că Gabrielei i+a fost tăiat efectiv gâtul de către soţul ei.

Anchetatorii au anunțat că vor dispune un raport psihiatric asupra suspectului în vârstă de 50 de ani.