Pantofii si gentile "made in Romania" s-au facut remarcate printre exponatele a 2.000 de producatori din toata lumea.

Articolul continua dupa recomandari

Genti de piele lucrate manual si in culori la moda. Pantofi cu platforma sau tocuri cui, cizme din piele intoarsa sau piele lacuita! Toate sunt spectaculoase si. au ceva in comun. Sunt romanesti. Si au facut valuri la cel mai mare targ de pielarie si marochianire din Europa. La Milano. Iar comenzile pentru producatorii romani au curs cu zecile.

O geanta care a facut furori este una destinata exclusiv doamnelor de profesie medici. Creatia i-a innebunit pe japonezi, care au comandat cele mai multe exemplare.

La capitolul incaltaminte comoda si nonconformista, o firma din Iasi a fost cea care a raspuns cel mai bine exigentei clientilor. Un comerciant din Elvetia a analizat zeci de perechi si la final a semnat primul contract pentru a vinde modele romanesti in tara ei.

Calitatea si pretul mic al. papuceilor pentru copii au atras in mod special atentia francezilor si italienilor. Targul milanez se organizeaza de doua ori pe an, in lunile martie si septembrie. Anul acesta au fost prezenti 19 producatori din Romania.