Articolul continua dupa recomandari

“Bunicul lui, tatal lui au fost mari lideri, iar el este un om atat de mandru, mai ales ca e tanar, eu l-as numi un copil. Sa stiti ca este un om uluitor si isi iubeste sotia foarte mult. Tara lui il stimeaza. De fapt, nu il stimeaza, il iubeste. Il iubeste si sa stiti ca si eu il iubesc. Tipul este uluitor”, a declarat Dennis Rodman.

Fireste, cum a ajuns inapoi acasa, Rodman a fost invitat sa-si explice atitudinea. El nu a revenit asupra declaratiilor sale, ci le-a adaugat altele la fel de surprinzatoare.

 “El vrea de la Obama un singur lucru: sa-l cheme la telefon. Chiar asa. Mi-a spus-o. A spus: <Daca poti, Dennis, eu nu vreau sa fac razboi. Nu vreau razboi>. Asa mi-a spus”, a mai precizat fosta glorie a baschetului.

Rodman a precizat ca nu aproba tot ceea ce face Kim Jong-un, dar a repetat ca acesta este, ca si el, un mare iubitor de baschet. Departamentul de Stat afirma ca nu a fost implicat in vizita lui Rodman in Coreea de Nord si nici macar nu-l va contacta ca sa primeasca informatii.