Autoritățile din Italia au anunțat vineri patru decese ale unor pacienți cu coronavirus și peste 200 de noi cazuri de infecții. Bilanțul în această țară a crescut astfel la 21 de morți și peste 820 de cazuri de gripă nouă. Pe de altă parte, 46 de pacienți s-au vindecat.

Noul bilanț a fost anuțat de șeful Protecției Civile din Italia la ora locală 17.00 (ora României 18.00). Antonio Borelli a anunțat că 4 pacienți cu coronavirus au murit vineri, precizând că numărul deceselor a crescut la 21.

Articolul continua dupa recomandari

Unul dintre cei decedați are 77 de ani, iar ceilalți trei au vârstele de peste 80 de ani. Victimele aveau și alte boli, astfel că medicii nu au putut preciza dacă decesele au fost provocate de infecția cu coronavirus sau de celelalte afecțiuni de care sufereau pacienții.

Italienii au transmis, de asemenea, că numărul cazurilor de infecții cu coronavirus în această țară a ajuns la 821. Dintre pacienții cu coronavirus, doar 409 sunt în spital, dintre care 65 la terapie intensivă. Ceilalți 421 de pacienți sunt asimptomatici și sunt în izolare la domiciliu.

Autoritățile au transmis că, până acum 46 de persoane infectate cu coronavirus s-au vindecat în Italia.