La 50 de ani de la prima ediţie a festivalul Woodstock, doi americani care au devenit întâmplător unul dintre simbolurile evenimentului formează în continuare un cuplu. Au 70 de ani şi locuiesc în apropiere de locul unde a fost organizat pentru prima dată celebrul festival. În faţa jurnaliştilor, cuplul a refăcut o fotografie care le-a adus celebritatea.

Nick şi Bobbi aveau doar trei luni de relaţie când au mers pentru prima oară la Woodstock, cel mai cunoscut festival de muzică din lume. Decizia a fost luată după ce au auzit un anunţ la radio. Aproximativ 450.000 de oameni au participat în acel an la festival. Însă, din marea de mulţime, doar ei doi s-au făcut remarcaţi. Totul datorită unei fotografii care a scris istorie.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi au văzut fotografia abia câteva luni mai târziu, după ce prietenii lor i-au recunoscut pe coperta unui album muzical de la festival. Doi ani mai târziu s-au căsătorit. Acum au împreună doi copii şi locuiesc în apropiere de locul unde a fost organizat pentru prima oară festivalul. Chiar dacă au trecut 50 de ani de atunci, dragostea lor e la fel de puternică. Cu fiecare ocazie, cei doi refac poza care le-a adus celebritate.

Nick şi Bobbi sunt acum voluntari la muzeul dedicat festivalului Woodstock, unde le povestesc vizitatorilor momentele unice trăite acolo.