Seth Welch și Tatiana Fusari, un cuplu de creștini din Statele Unite, au aflat că vor fi judecați pentru crimă, după ce au lăsat-o pe fiica lor, Mary Ann, să moară, din motive religioase.

Cei doi, în vârstă de 27 de ani, au fost acuzați de crimă, după ce fiica lor de 10 ani a murit de malnutriție.

Articolul continua dupa recomandari

Reacția celor doi la anunțul că au fost inculpați pentru crimă, pedeapsa fiind de închisoare pe viață fără posibilitatea de a fi eliberați, este una de groază. Femeia a izbucnit în lacrimi, în timp ce bărbatul este de-a dreptul șocat.

Polițiștii care au sosit la domiciliul celor doi, săptămâna trecută, au găsit-o pe Mary cu ochii înfundați în orbite și obrajii subțiați.

Autopsia a relevat faptul că bebelușul a murit din cauza malnutriției și deshidratării, ca urmare a neglijenței adulților.

Vezi 2 imagini în Galerie

Foto: Mary Ann

Cei doi au recunoscut la audieri că au observat aceste semne cu o lună înainte de moartea fetiței, dar că nu au apelat la medici, din motive religioase.

Seth Welch posta regulat mesaje pe Facebook prin care îi condamna pe medici, considerându-i "apostoli ai unui cult medical".

"Cel drept va trăi prin credință. Dumnezeu este suveran asupra bolilor și astfel de lucruri și, în final asupra morțiiI", este unul dintre mesajele postate de Welch.