Cristina, o româncă în vârstă de numai 26 de ani, a fost ucisă cu sânge rece în Anglia, acolo unde se stabilise de câţiva ani.

Un om zâmbitor, plin de viaţă şi de iubire, Cristina, alintată 'Kyky' de prieteni şi familie, şi-a găsit sfârşitul pe 21 septembrie, atunci când l-a confruntat pe fostul ei iubit, un tânăr care refuza să accepte despărţirea.

Articolul continua dupa recomandari

Cristina Calancea locuia în oraşul King's Lynn din Anglia şi lucra într-o fabrică de ciocolată.

Pe 21 septembrie, în jurul orei 22.00, Cristina s-a întâlnit cu Gediminas Jasinskas, un tânăr în vârstă de 29 de ani cu care românca a avut o relaţie.

Cei doi s-au luat la ceartă, la un moment dat, iar bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Cristina de mai multe ori.

Familia româncei ucise în Anglia are nevoie de ajutor pentru a o înmormânta pe Cristina în ţară

Cristina, romanca ucisa in Anglia, lucra intr-o fabrica de ciocolata si era pasionata de calatoriiVezi 2 imagini în Galerie

Româncă ucisă cu sânge rece în Anglia

Un apel la numărul unic de urgenţe anunţa faptul că o tânără a fost înjunghiată la o adresă din oraşul King's Lynn, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie şi Ambulanţă.

Cristina Calancea a fost găsită într-o baltă de sânge, iar medicii au transportat-o la spitalul Queen Elizabeth, acolo unde a şi murit din cauza rănilor foarte grave şi a pierderii de sânge, notează BBC.

Poliţiştii l-au reţinut pe criminal, acesta fiind ulterior arestat pentru moartea româncei.

Rudele şi prietenii Cristinei au postat mesaje emoţionante de adio pe reţelele sociale după aflarea teribilei veşti.

"Iubita noastră, soarele nostru, ai plecat prea devreme", a scris fratele tinerei.