Cristiano Ronaldo a fost condamnat la 2 ani de închisoare şi plata a peste 18 milioane de Euro în Spania, pentru că nu şi-a plătit taxele la Fisc. Starul Real Madridului nu va ajunge însă după gratii, pentru că a ajuns la o înţelegere.

Cristiano Ronaldo a primit vestea verdictului în timp ce se află în Rusia, la Cupa Mondială 2018. El a fost condamnat chiar în ziua în care echipa sa, Portugalia, are meciul cu Spania, la Soci.

Articolul continua dupa recomandari

Ronaldo a fost acuzat iniţial că nu a plătit taxe în valoare de 14,7 milioane de Euro. Verdictul a venit însă după ce starul portughez a acceptat termenii unei noi înţelegeri.

Astfel, după ce a acceptat condiţiile Fiscului şi a recunoscut 4 acuzaţii de fraudă, lui Cristiano Ronaldo i-a fost redusă considerabil valoarea sumei fraudate, de la 14,7 la 5,7 milioane de Euro.

Ronaldo a fost astfel condamnat la 2 ani de închisoare, dar nu va face închisoare, pentru că are cazierul curat şi pentru că jucătorul s-a angajat să plătească despăgubiri.

Astfel, portughezul va trebui să plătească o sumă de 18,8 milioane de Euro, spune El Mundo. Pedeapsa cu închisoare este astfel cu suspendare, dar poate reprezenta un pericol dacă va încălca legea, pe viitor.