Românca Livia Florentina Bunea a dispărut în Cipru, împreună cu fetiţa sa de 8 ani, Elena Natalia Bunea. Vieţile celor două, mamă şi fiică, fuseseră curmate de un criminal în serie, fost ofiţer de armată, pe nume Nicos Metaxas.

El le-a ucis pe cele două, dar şi pe alte femei, însă cadavrele celor două românce le-a pus în valize şi le-a aruncat într-un lac toxic din apropierea satului Mitsero, mizând pe faptul că aciditatea lacului va dezintegra corpurile.

Articolul continua dupa recomandari

Corpul unui copil, descoperit într-o valiza scoasă din lac

Corpul găsit recent, într-o valiză aruncată în lac de ucigașul în serie din Cipru ar fi fetiţa de 8 ani a cărei mamă a fost, de asemenea, victima ucigaşului. Astfel, anchetatorii au acum o posibilă confirmare că trupurile aparţin celor două românce, mamă şi fiică.

Corpul copilului, descoperit ieri într-o valiză din apropierea satului Mitsero, este considerat a fi cel al Elenei Natalia Bunea, care a dispărut în 2016, scrie dailymail.co.uk.

Criminalul în serie Nicos Metaxas ar fi mărturisit șapte crime, însă a declarat poliției că trei dintre victime sunt în lac. Una dintre ele, mama Elenei, ar fi fost deja găsită în urmă cu 8 zile, iar Elena, fetiţa sa, ar fi fost găsită şi ea. Totuşi, corpul unei tinere de 31 de ani este în continare căutat în lacul respectiv.

"Corpul crezut a fi Elena a fost găsit într-o stare avansată de descompunere", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Andreas Angelides.

Autoritățile au declarat că au reușit să găsească cea de-a doua valiză utilizând echipamente sofisticate, inclusiv o cameră robotizată, adusă din Statele Unite.