O copilă din Rusia a fost numită cea mai frumoasă fată din lume! De meserie model rusoaica de 6 ani a devenit faimoasă în toată lumea. Are 22.000 de urmăritori pe Instagram şi a colaborat cu unele din cele mai mare case de modă încă de la vârsta de patru ani.

La doar 6 ani, Alina Yakupova are lumea la picioare. A fost numită cea mai frumoasă fată din lume. Şi pe bună dreptate. Copila are părul blond ca mierea, ochii de un albastru ireal şi un zâmbet radiant.

Articolul continua dupa recomandari

Mulţi o compară cu un înger. Vedetă de la o vârstă foarte fragedă copila a strâns în cursul ultimilor ani 22.000 de fani pe Instagram, din Germania, Costa Rica sau chiar California.

Alina nu este însă doar o fată frumoasă. Ci şi o adevărată profesionistă. Este model pentru numeroase case de modă. Lucrează cu brand-uri de renume încă de la vârsta de patru ani.

Iar pentru a arăta cât este de pasionată de proiectele sale, postează poze pe Instagram după fiecare şedinţă foto. Acestea sunt, de altfel, şi motivul pentru care a devenit faimoasă.

Alina Yakupova nu este însă primul model din Rusia care capătă titlul de cea mai frumoasă fată de lume. În urmă cu doar doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei debordantă.

Copila a fost implicată, de asemenea, în mai multe campanii de modă şi s-a făcut remarcată datorită trăsăturilor ei. Mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan.