Un copil din Statele Unite şi-a salvat verişorul mai mic de la moarte după ce şi-a amintit o manevră de resuscitare dintr-un afiş! Cei doi erau în grija bunicilor, când puştiul de trei ani s-a înecat cu o acadea. Adulţii au făcut tot ce au ştiut să-şi ajute nepotul, însă salvarea a venit din partea persoanei la care se aşteptau cel mai puţin.

Timothy Prather, copilul salvator - L-am luat aşa şi am început să-i apăs pe stomac.

Articolul continua dupa recomandari

Timothy Prather este salvatorul în vârstă de nouă ani. Băiatul era de faţă în momentul în care verişorul lui a înghiţit acadeaua. Panicat atunci când a văzut că metodele de salvare ale bunicilor nu funcţionează, Timothy şi-a amintit de imaginile de pe un poster de la şcoală. Mai exact de metoda Heimlich şi a pus-o imediat în practică.

Timothy Prather, copilul salvator- Bunica noastră l-a întors cu capul în jos şi bunicul îl bătea cu palma pe spate. Aşa mi-am dat seama că ceva este greşit.

Afişul de la şcoală i-a atras tot timpul atenţia lui Timothy. Conştient de momentul critic, băiatul şi-a amintit imediat de respectivul poster.

Reprezentanţii şcolii la care învaţă baiatul au rămas surprinşi plăcut atunci când au auzit de gestul lui Timothy. Mai ales că el a reuşit să salveze o viaţă datorită afişului din unitatea de învăţământ.

Brandi Warldow, învăţătoare - Este minunat când te gândeşti că un elev de clasa a treia poate salva o viaţă.

Chiar învăţătoarea a pus posterul în clase, acum patru ani, în speranţa că cineva poate va salva o viaţă cu ajutorul lui. Ideea profesoarei chiar a devenit realitate acum.

Brandi Warldow, învăţătoare - Nu ştim niciodată când îl privesc, ce învaţă. Când te gândeşti că acest afiş de aici a salvat viaţa verişorului mai mic. Este extraordinar!

Profesorii vor acum să mai lipească afişuri cu manevre de salvare pe pereţii din şcoală.