Povestea lui Loki Sharp, un copil de doi ani, din Statele Unite ale Americii, a impresionat pe toată lumea, după ce micuţul şi-a dat viaţa în încercarea de a-şi salva câinele din casa în flăcări a familiei.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Atunci, casa familiei din Gentry, Arkansas, a luat foc, cel mai probabil de la un scurt-circuit.

Articolul continua dupa recomandari

Mesajul transmis de părinţii copilului, după moartea acestuia

Conform Metro Online, Kurtis şi Caitlin, părinţii lui Loki, l-au scos pe micuţ din casă, însă l-au pierdut din vedere în momentele în care încercau să stingă flăcările şi să cheme ajutor.

Loki şi-a dat seama că animalul de companie încă nu ieşise din casă şi a intrat după el să-l salveze.

La un moment dat, Kurtis şi-a dat seama de situaţia creată şi a intrat în casă, pentru a-şi salva micuţul, dar nu a mai ajuns la el.

Loki şi câinele său au fost găsiţi fără suflare, îmbrăţişaţi, de pompierii care au stins flăcările şi care susţin că, cel mai probabil, patrupedul a încercat şi el să-l salveze pe micuţ de foc.

Extrem de tulburaţi de tragedia produsă, părinţii lui Loki nu au mai avut puterea să transmită decât următorul mesaj: "Te iubim şi ştim că eşti într-un loc mai bun. Preţuiţi fiecare moment petrecut alături de cei mici".

Prietenii celor doi au lansat o petiţie pe un site de socializare pentru a strânge fonduri ca să-i ajute cu înmormântarea lui Loki şi cu refacerea casei.