Un video tulburător arată un copil care îşi imită părinţii şi iese în faţa poliţiştilor cu mâinile ridicate, după ce familia sa tocmai fusese arestată pentru furt. Întregul incident a avut loc într-o parcare aglomerată din Tallahassee, Florida.

Imaginile arată câţiva ofiţeri de poliţie cu armele îndreptate spre maşina de culoare neagră. Copila de 2 ani iese pe uşa laterală, în picioarele goale

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia din Tallahassee a arestat cei doi suspecţi de furt, Chad M. Bom şi James W. McMullen într-o parcare aglomerată, din faţa unui supermarket din capitala statului Florida. Ofiţeriie rău înarmaţi cu pistoale şi puşti, fiind înştiinţaţi că ar putea exista focuri de armă.

Copilul de doar 2 ani a coborât pe uşa alterală a maşinii, fără pantofi sau şosete şi s-a îndreptat către poliţişti cu mâinile în aer.

Momentul surprins de un trecător a creat agitaţie în mediul online, determinând poliţia să posteze alte 2 videoclipuri prin care să demonstreze că au rezolvat situaţia şi că fetiţa şi încă un copil mai mic au ajuns în grija mamei lor.

Poliţia din Tallahassee a adăugat faptul că erau extrem de înarmaţi pentru că personalul din magazina care a raportat jaful a declarat că hoţii erau de asemenea înarmaţi şi periculoşi. Aceştia au găsit de altfel un pistol în portbagajul maşinii.

„Încearcă să iasă afară din maşină , dar nu poate pentru că e mică” a spus persoana de-a lungul filmuleţului. „Ţine mâinile în sus, oh Doamne, iar ei încă ţin pistolul către copil”.

Ofiţerii au permis unei femei, care s-a confirmat a fi chiar mama copilului să o ţină pe aceasta şi pe celălalt copil, până la rezolvarea situaţiei privind furtul.

Şeful TPD Michael DeLeo a spus că oamenii legii au fost surprinşi când fetiţa a ieşit cu mâinile ridicate şi s-a apropiat de ei şi a întrebat unul dintre suspecţi dacă se mai află cineva în maşină.

Conform videoului omul a răspuns: „Nu domnule, doar fiica mea de 2 ani şi fiul de 1 an”, urmând ca poliţistul să convingă fetiţa să se apropie fără teamă pentru a o lua mama sa în grijă.