Un copil de 5 ani căruia inima nu i-a mai bătut 2 ore, după ce s-a înecat, şi-a revenit în mod cu totul neaşteptat. Incidentul, înregistrat în China, a fost calificat drept miraculos şi de medicii care l-au salvat.

Copilul, originar din oraşul Yibin, din sud-estul Chinei, a căzut într-o baltă de pescuit şi s-a înecat. A fost găsit cu faţa în jos, de trecători, care l-au scos din apă şi au chemat ambulanţa.

Articolul continua dupa recomandari

Când medicii au venit, copilul părea fără viaţă şi nu respira. L-au resuscitat timp de 40 de minute, dar nu au avut succes.

Potrivit The Mirror, mama şi bunicul băieţelului de 5 ani i-au implorat pe doctori se continue şi, după 110 minute de resuscitare, el a început să respire.

Bunicul copilului îmbrăţişează de bucurie un poliţistVezi 2 imagini în Galerie

Unul dintre medici, Wan Bo, spune că nu s-a simţit în stare să pronunţe decesul copilului, atunci când resuscitarea eşuase şi a continuat. El susţine că revenirea băiatului e un miracol şi că, în cei 14 ani de carieră, nu a văzut niciun pacient să se trezească la viaţă după aşa de mult timp.

Copilul este în spital şi respiră în continuare cu ajutorul aparatelor, o măsură preventivă luată de medici, care vor să se asigure că creierul lui nu a fost afectat de perioada îndelungată în care nu i-a bătut inima.