Doi copii, cu vârste de 2 şi 10 ani, au fost ucişi într-un groaznic accident produs pe o stradă din oraşul Wolverhampton, în Anglia. Şoferul ucigaş era implicat într-o întrecere de maşini, spun martorii, şi a izbit în plin maşina în care erau victimele.

Accidentul s-a produs seara. Potrivit martorilor, un Audi şi un Bentley decapotabil de curse erau angajate într-o liniuţă, pe o stradă din Wolverhampton.

Articolul continua dupa recomandari

În plină goană, Bentley-ul s-a ciocnit violent de un BMW alb, în care erau o mamă şi doi copii. Au urmat momente teribile. Rănită, mama a fost văzută aplecându-se peste trupurile copiilor săi.

"Copiii mei, copiii mei", a strigat disperată tânăra.

Potrivit The Sun, un taximetrist care a fost depăşit de cele două maşini care se întreceau, a fost martor la accidentul mortal.

"Era şocant. Rănile provocate copiilor erau ireale. Mama stătea deasupra copilului ei. Nu realiza că fiul său este mort", povesteşte taximetristul.

Copiii, în vârstă de 23 de luni şi 10 ani, au fost declaraţi morţi de medicii care au intervenit la locul tragediei. Mama lor a fost spitalizată în stare gravă, spune Birmingham Live.

Şoferul Bentley-ului, un tânăr de 31 de ani, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru moartea celor 2 copii. Celălalt şofer cu care el se întrecea, din Audi, a fugit de la locul accidentului. El este căutat acum de poliţia britanică.