Un clovn de la circ este acuzat că şi-a ucis fosta prietenă în faţa celor trei copii ai femeii. Mai mult, se pare că întreaga nenorocire a fost transmisă live, pe Facebook. Oroarea a avut loc în Belgia.

Potrivit presei britanice, Kevin Leipere, în vârstă de 31 de ani, și colegul său de circ, Dietwin Haegheman, de 38 de ani, au fost arestați de polițiștii belgieni fiind suspectaţi că au ucis-o pe fosta parteneră de viaţă a lui Kevin.

Articolul continua dupa recomandari

Cadavrul femeii, Caroline D., a fost găsit în garajul casei sale din orașul Oudenburg, în apropierea portului belgian Ostend. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Cei trei copii ai femeii, cu vârste de 12, 15 și 17 ani, au fost găsiţi legați, în mansarda casei, existând suspiciunea că cei trei au fost obligaţi de criminali să vadă cum mama lor este măcelărită.

"Sunt un monstru, ştiu asta!", se aude clovnul râzând, înainte de a suna la şcoală ca să anunţe că luni, cei trei copii vor întârzia la cursuri.

Vezi 5 imagini în Galerie

"Nu mai sunt un clinic-clovn, ci un crimi-clovn. Așa voi deveni celebru!", le spune bărbatul copiilor copiilor îngroziți, potrivit The Sun.

Jurnaliştii britanici scriu că Leipere, care s-a despărţit recent de Caroline, îşi câştiga existenţa distrând copiii bolnavi din spitale. Îl ajuta şi Dietwin Haegheman, are le cânta micuţilor.

După ce a ucis-o pe femeie, fosta vedetă a show-ului Belgium's Got Talent le-ar fi mărturisit poliţiştilor că el este criminalul, apoi a fugit.

S-a urcat în maşina sa şi a condus până în Breedene, un oraş din apropiere, s-a urcat pe o clădire de 13 etaje şi a început să tragă cu arma în timp ce ameninţa că se aruncă în gol.

Vezi 5 imagini în Galerie

După ce a fost luat la ţintă de lunetişti, bărbatul s-a predat.

Haegheman a fost arestat în aceeaşi zi, de poliţia din oraşul Melle.