În mod tradiţional, la nuntă, fiecare domnişoară de onoare are alături de ea, în ziua cea mare, câteva domnişoare de onoare, toate purtând acelaşi model de rochie. De asemenea, conform tradiţiei moderne, nu ar trebui să lipsească pozele de grup cu acestea, în ipostaze memorabile, poate amuzante, dar categoric sofisticate.

Ce te faci însă când nu ai atâtea prietene, te înţelegi mai bine cu prietenii viitorului tău soţ şi nu prea îţi doreşti să inviţi din politeţe şi fără nicio tragere de inimă ca domnişoare de onoare, anumite persoane pe care nici măcar nu le agreezi aşa mult? O tânără nici nu a stat prea mult pe gânduri, iar pozele ei de la nuntă au fost cu adevărat...inedite.

Articolul continua dupa recomandari

Rebeca Abrentes, o tânără de 24 de ani din Brazilia şi-a dorit într-adevăr ca în pozele de nuntă să fie înconjurată, aşa cum a văzut la alte mirese, de multe domnişoare de onoare, bucuroase pentru ziua cea mare, dar pentru că toată viaţa a fost mai prietenoasă cu băieţii, a hotărât ca şi la nunta ei să meargă pe aceeaşi linie.

Vezi 6 imagini în Galerie

„Am venit cu ideea cu o săptămână înainte de nuntă. Voiam să fac niște poze tipic mireselor, alături de un grup de fete, toate în haine, râzând, râzând, dar eram destul de tristă pentru că nu puteam face asta” a spus Rebeca.

Astfel, mireasa i-a rugat pe colegii ei, bărbaţi, să i se alăture şi să o ajute, iar rezultatele au fost incredibile!

Îmbrăcaţi în rochii roz, iar Rebeca purtând o rochie de culoare albă, bineînţeles, au făcut o serie de fotografii speciale, inedite şi mai ales, pline de umor. Astfel, s-au bărbierit, au dat shot-uri pe gât, au ajutat-o cu machiajul şi i-au lăudat rochia splendidă pentru nuntă, iar toate aceste momente au fost imortalizate de fotografi profesionişti.

Vezi 6 imagini în Galerie

„Şedinţa foto a fost foarte distractivă. Toată lumea dădea shoturi cu o şampanie ieftină. Am râs atât de mult, încât uneori trebuia să ne oprim, să luăm o pauză , pentru a ne putea opri ca să putem continua cu pozele” a declarat tânăra mireasă.

De altfel şi nunta celor doi miri a fost spectaculoasă. Simplă, dar extrem de elegantă, rochia de mireasă a tinerei a fost apreciată pe reţelele de socializare, iar fericirea de pe chipul celor doi a fost imortalizat în toate pozele.

Vezi 6 imagini în Galerie

La finalul zilei, povestea lor de dragoste a fost unită prin cununie, iar imaginile cu „domnişoarele de onoare” au făcut furori pe internetconfor, Unilad.

"Sunt foarte fericită cu fotografiile acestea. Uneori mă uit la ele şi râd ca o nebună. Nu mi-am imaginat însă că acest lucru ar putea deveni viral” a povestit Rebeca.

Vezi 6 imagini în Galerie