Un bărbat din Marea Britanie a decis că e momentul să se logodească, după ce a găsit un inel în burta unui pește, în timp ce se afla la pescuit cu iubita lui.

Dacă găsești un inel de logodnă, după ce mergi la pescuit cu persoana iubită, pe care oricum vrei să o ceri în căsătorie, e clar un semnal că trebuie să treci la acțiune. 

Articolul continua dupa recomandari

A simtit-o pe propria piele Christopher Eggington, un bărbat de 50 de ani din estul Regatului Unit, după o sesiune de pescuit cu Sandra Bidgood, partenera lui de viață. 

"A fost o captură frumoasă. Noile undițe funcționau bine. Am eliberat cei mai mulți pești prinși, dar am păstrat doi pentru cină", a povestit Christopher, pentru Lincolnshire Live.

"Când am ajuns acasă, Sandra a început să prepare mâncarea. Nu am fost niciodată prea bun la eviscerat, așa că pasam treaba spre Sandra, nu o deranja. Atunci am auzit un țipăt și m-am întors spre Sandra, care radia de fericire, ținând un inel", a mai spus bărbatul. 

Pus în fața faptului împlinit

Luând în considerare că oricum voia să o ceară de nevastă, Christopher a decis că nu mai are sens să amâne momentul. 

"Nu am pus eu inelul în pește, așa că bănuiesc că l-a înghițit înainte. Pe scurt, suntem logodiți", a povestit el.

În mod uimitor, Christopher urma să cumpere inelul când Sandra pleca la serviciu. Însă nu a mai fost nevoie. După un periaj serios, l-au folosit pe cel din burta peștelui.

Christopher și Sandra sunt de cinci ani împreună.