Ediţia cu numărul cinci va avea loc la vară. De la ateliere de creaţie şi expoziţii dedicate iubitorilor de animale, până la prezentări de modă, evenimentul se anunţă a fi unul promiţător. Festivalul de două zile atrage anual mii de oameni din toate colţurile lumii.

De la magazine dedicate felinelor, până la modele de manichiură cu pisici şi prezentări de modă, nimic nu pare să lipsească de la cel mai mare festival CatCon. Organizat în Los Angeles, evenimentul dedicat felinelor atrage anual mii de iubitori de animale.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii se costumează în pisici şi asistă la diverse evenimente dedicate felinelor. Anul acesta, spre exemplu, vor fi prezenţi peste 200 de expozanţi şi vor fi organizate aproape 20 de seminarii şi ateliere de creaţie cu tematica pisici.

De asemenea, la festival vor fi prezenţi şi vloggări celebri care postează filmuleţe haioase cu feline. Nu vor lipsi, însă, nici pisicile care au devenit faimoase graţie stilului în care pozează pentru Instagram. Aventuriera Suki Cat - care are peste 1.4 milioane de urmăritori - este doar una dintre invitate.

Organizat pentru prima oară în 2015, festivalul are şi un scop caritabil. Peste 200 de pisici sunt scoase spre adopţie iar jumătate din banii strânşi din vânzarea biletelor ajung la organizaţii care luptă pentru salvarea animalelor. Un singur bilet costă între 10 şi 75 de dolari.