Autorităţile ruse au declarat că o femeie a depus o plângere oficială împotriva unui Pokemon, pentru că ar fi…violat-o. Ea a spus ofiţerilor că a fost agresată sexual de un gigant Pokemon în apartamentul ei din capitala Moscova.

Femeia măritată, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a spus că s-a jucat Pokemon Go înainte să adoarmă şi că, peste noapte, s-a trezit cu un imens Pokemon deasupra ei, care, culmea, a violat-o! Tot ea a declarat că Pokemonul a dispărut în momentul în care a sărit din pat, însă aplicaţia de pe telefonul mobil îi arăta în continuare prezenţa aceluiaşi personaj virtual pe patul ei.

Articolul continua dupa recomandari

Speriată, femeia şi-a trezit soţul ca să-i povestească cele întâmplate, doar că acesta nu a crezut-o şi i-a zis să vadă un psihiatru.

Aplicația Pokemon Go, dezvoltată de Niantic Inc, start-up intern al Google-Alphabet, împreună cu Nintendo Co Ltd și Pokémon Company International, a fost lansată în Statele Unite, Noua Zeelandă și Australia la 7 iulie. În mai puțin de o săptămână, a devenit una dintre aplicațiile cele mai descărcate de pe Android Magazin Play. Pokémon GO are mai multe facilități decât Tinder, iar utilizatorii petrec mai mult timp pe acest joc decât pe WhatsApp, Instagram, Snapchat sau Facebook Messenger, potrivit unui studiu SimilarWeb.