Cel mai drăguţ căţel din lume a murit. de inimă rea. Avea 17 milioane de fani pe reţelele de socializare şi era adorat inclusiv de vedete. Boo s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce prietenul lui a încetat din viaţă. Contul său de Facebook, unde stăpânii îi postau zilnic aventurile, este acum invadat de mesaje din toată lumea.

Boo arăta ca o jucărie de pluş. Alături de Grumpy Cat, căţelul din rasa Pomeranian era vedetă pe internet şi se bucura de toată atenţia stăpânei lui. Avea o plăcere deosebită să se joace, să se uite la televizor şi să poate tricouri.

Articolul continua dupa recomandari

Micul Boo avea 12 ani şi trăia în San Francisco. Moartea lui a fost anunţată pe Facebook.

"Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc faptul că Boo a murit în somn şi ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy", a scris stăpâna cățelului.

Boo s-a făcut remarcat foarte repede. Spre deosebire de câinii din rasa lui, el era tuns scurt. Ar fi suferit enorm după ce a murit companionul său, un patruped cu care s-a înţeles de minune mai bine de un deceniu.

Supranumit cel mai drăguţ câine din lume, Boo a fost invitat la emisiuni televizate, iar o carte care conţine cele mai reuşite poze ale sale a fost publicată în zece limbi străine. Imaginea lui a inspirat chiar şi lansarea unei reviste de benzi desenate.